Vakantiewoningen huren in Bjerka, E6, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Nordland (Bjerka), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Bjerka, E6, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Mooi centraal tussen Mo i Rana en Mosjoen vlakbij de E6 en direct aan een rivier gelegen hytter voor 6 personen te huur op Bjerka Camping in Bjerka, Nordland, Noorwegen.

Deze geschakelde Bjerka Camping E6 Nordland Noorwegen Hytter zijn het gehele jaar te huur en beschikken o.a. over een badkamer met douche, wastafel en toilet, een knusse woonkamer met gratis WIFI en een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Bjerka Camping beschikt naast deze leuke hytter ook over andere type vakantiehuisjes (kleiner). Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Bjerka Camping E6 Nordland Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een sanitairgebouw met wasmachine en droger, een receptiegebouw (voor informatie over de omgeving), een rivier waarin gevist en gezwommen kan worden, een grillplaats, gratis WIFI, en er zijn kano's te huur.

De Bjerka Camping E6 Nordland Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Zo ligt de hoogste berg van Noord Noorwegen (1.915 meter) - Oksskolten - in de naaste omgeving en is het Folk Museum ook zeker een bezoekje waard. Bjerka Camping ligt vlakbij de E6, mooi centraal op 30km. ten zuiden van Mo i Rana en 60km. ten noorden van Mosjoen en is daarmee een ideale overnachtingsplaats voor uw reis naar de Lofoten, Vesteralen of de Noordkaap. Bjerka Camping ligt op loopafstand van het plaatsje Bjerka waar u o.a. een tankstation, supermarkt, pub, postkantoor en een treinstation aantreft.

Wij heten u van harte welkom in deze mooi gelegen hytter op Bjerka Camping op loopafstand van het plaatsje Bjerka in de regio Nordland in het noorden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht