Vakantiewoningen huren in Bismo, Skjak, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Oppland (Noord) (Bismo, Skjak), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Bismo, Skjak, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Centraal aan de RV15 tussen Lom en Geiranger gelegen hytter voor 5 personen te huur in Bismo, Skjak direct aan de rivier Otta welke geschikt is voor raften. Skjak ligt in de regio Oppland, Noorwegen.

Deze Bispen Camping Bismo Skjak Oppland Noorwegen Hytter beschikken over een slaapkamer met een familybed (2 beneden + 1 boven) en een stapelbed in het woongedeelte. Daar vindt u verder een tafel, stoelen, een eettafel + stoelen en een keuken met kookplaat, koelkast (een aantal met vriesvak) en voor buiten beschikt u over een overdekte veranda.

Een aantal hytter beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze hytter beschikken dan ook over een tv.

Deze Bispen Camping Bismo Skjak Oppland Noorwegen Hytter zijn gesitueerd op Bispen Camping prachtig gelegen tussen de machtige bergmassieven van Jotunheimen, Breheimen en Reinheimen. De camping ligt in een vriendelijke, rustige omgeving in een dennenbos aan de rivier de Otta. De camping beschikt over 10 hytter, een mooie ontspanningsruimte met tv, een tennisbaan, een zwemvijver met bootjes en een trimbaan.

De omgeving leent zich prima om te vissen en om te wandelen. Naast de camping bevindt zich een startpunt voor raften op de rivier Otta.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze hytter op Bispen Camping in Bismo (Skjak) op zo'n 16km. ten westen van Lom in de mooie regio Oppland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht