Vakantiewoningen huren in Bernay, Laag-Normandië Eure, Frankrijk | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Laag-Normandië Orne en Eure (Bernay), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Bernay, Laag-Normandië Eure, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig authentiek vakantiehuis te huur in Bernay in de reio Laag-Normandië Eure voor 4 personen, gelegen in het hart van Normandië. Het belangrijkste toeristische deel van Normandië is de 600 km lange afwisselende kust.

Vakantiehuis Bernay Laag Normandië Eure Frankrijk beschikt over: woonkamer met stoelen, tv en open haard, een eetkeuken met o.a. gasfornuis, koelkast met vriesvak en wasmachine, 2 slaapkamers met 1-pers. bedden. Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. In dit vakantiehuis is standaard een kinderbed aanwezig.

Voor buiten beschikt het vakantiehuis over een aangelegde tuin, terras met terrasmeubelen, barbecue en een parkeerplaats. Het centrum van Bernay ligt op 2km. afstand. Daar vindt u diverse winkels en een restaurant. In Bernay is ook een tennisbaan.

De plaats Bernay is een kleine stad op 60 km ten zuiden van Deauville, 150 km ten westen van Parijs en op 71 km afstand ten zuiden van Caen. Dichterbij vindt u (11 km) Corneville la Fouquetière. Bernay beschikt over interessante bezienswaardigheden waaronder oude wijken met huizen met houten gevels, museum van schone kunsten, Romaanse abdijkerk en de Basiliek Notre-Dame de la Couture.

Het belangrijkste toeristische deel van Normandië is de 600 km lange afwisselende kust, waaraan tal van belangrijke badplaatsen zijn gelegen. In het binnenland wisselen uitgestrekte weiden zich af met akkers, bebosde heuvels, dorpen en steden. De Eure nodigt wandelaars uit om de stad Evreux en zijn kathedraal te bezichtigen, Pont Audemer en zijn schitterende kanalen, de hutten van het Marais Venier, de oevers van de Normandische Seine en het charmante dorpje Lyons la Foret.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit prachtige authentieke vakantiehuis in Bernay in de Laag-Normandië Eure in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht