Vakantiewoningen huren in Berkak, Sor Trondelag, Noorwegen | vakantiehuisje voor 8 personen

Plaats
Sor Trondelag (Berkak), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Berkak, Sor Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraaie typisch Noorse hytter voor 5 - 8 personen te huur op Halland Camping in Berkak direct aan de E6 op zo'n 75km. ten zuiden van Trondheim, Sor Trondelag, Noorwegen.

Deze Halland Camping Berkak Sor Trondelag Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed met daarboven een hoogslaper en 1 slaapkamer met een 2-pers. bed en een stapelbed, over een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel en tv, een goed uitgeruste keuken met kookplaats, koelkast met vriesvak, magnetron, oven, eettafel en stoelen. En op de overdekte veranda over tuinstoelen.

Camping Halland is een kleine familiecamping met veel speelvoorzieningen voor kinderen direct aan de E6. De camping beschikt over 20 hytter (waarvan een gedeelte met warm/koud water), 2 appartementen met douche en toilet en 6 prachtige bungalows. De camping ligt slechts 75 km. ten zuiden van Trondheim en is ideaal als doortrekcamping als u over de E6 noordwaarts/zuidwaarts reist.

Maar ook voor een langer verblijf bent u bij Halland Camping aan het juiste adres. Zo zijn er prima wandelmogelijkheden in de naaste omgeving en ligt de camping direct aan een rivier waar u zonder vergunning kunt vissen. Op slechts 10 km. van de camping vindt u de beroemde "zalmrivieren" Orkla en Gaula.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie hytter op Halland Camping even ten noorden van Berkak in de mooie regio Sor Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht