Vakantiewoningen huren in Bergen, Hordaland, Noorwegen | appartement voor 5 personen

Plaats
Hordaland (Bergen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Bergen, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website/op aanvraag
Informatie en reserveer

Charmante en comfortabele appartementen voor 5 personen te huur in het centrum van Bergen !

Het Kjellersmauet Gjestehus Bergen Noorwegen beschikt over een aantal appartementen waaronder dit grote appartement voor 4 - 5 personen met een knusse slaapkamer met een 2-pers. bed, een slaapkamer met een 1-pers. bed, een badkamer met douche en toilet, een woonkamer met (2-pers. slaap) sofa, tafel, tv en eettafel met stoelen, en een goed uitgeruste keuken. In het appartement beschikt u tevens over gratis internet.

Het Kjellersmauet Gjestehus Bergen Noorwegen Appartement is gelegen in het centrum van Bergen op ca. 10 minuten lopen van de beroemde vismarkt. Het is gelegen in een van Bergen’s meest populaire wijken met nauwe straatjes, “smau” geheten, met prachtige karakteristieke houten huizen.
Het Gjestehus ligt vlakbij het theater “Den Nationale Scene”en andere bezienswaardigheden.

Het Gjestehus is gebouwd in 1880 en bestaat nu uit volledig vernieuwde gerenoveerde appartementen. Elk appartement heeft zn eigen charme. Het Kjellersmauet Gjestehus Bergen biedt een uitstekend verblijf voor het bezoeken van de stad en de prachtige omgeving. Kinderen zijn van harte welkom.

De eigenaren heten u van harte welkom. Omdat wij het gehele jaar geopend zijn kunt u ons ook in de winter bezoeken. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht