Vakantiewoningen huren in Banjole, Pula, Istrie, Kroatie | Vakantiehuisje voor 2 - 5 personen

Plaats
Istrie (Banjole, Pula), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Banjole, Pula, Istrie, Kroatie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een prachtige locatie aan zee en op fietsafstand van de prachtige stad Pula in het zuiden van Istrie gelegen mobilhomes en appartementen te huur op Camping Peskera in Banjole bij Pula in Istrie, Kroatie. Camping aan zee.

Deze (nieuw 2016) prachtige Camping Peskera Banjole Pula Istrie Kroatie Mobilhomes zijn geschikt voor 4 of 5 personen (extra bed) en beschikken over 2 slaapkamers met 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met bank, tafel, tv, airco, gratis WIFI en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat, magnetron en koelkast. Buiten bevindt zich een (deels) overdekte veranda met tuinmeubilair.

Daarnaast beschikt Camping Peskera over 6 appartementen voor 4 personen en 8 appartementen voor 2 personen. De appartementen zijn gesitueerd in Villa Elizabeta en vanaf de bovenste verdieping heeft u een prachtig uitzicht op zee. Elk appartement beschikt over een balkon, airco, tv, gratis WIFI en als gast van deze appartementen heeft u de beschikking over een grote tuin met zwembad en ligbedden.

De Camping Peskera Banjole Pula Istrie Kroatie Mobilhomes & Appartementen liggen op zo'n 150 meter van strand en zee en op zo'n 8km. van het prachtige centrum van Pula in het zuiden van de regio Istrië. Deze regio telt ongeveer 2.400 zonuren per jaar. Grote kans dus dat u heerlijk op uw balkon of veranda kunt genieten van de Mediterrane natuur.

In de naaste omgeving van Camping Peskera en Villa Elizabeta bevinden zich diverse restaurants en supermarkten. Een bezoek aan de prachtige stad Pula is zeker een aanrader, maar daarnaast liggen ook prachtige steden als Porec en Rovinj binnen handbereik.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes en appartementen op Camping Peskera in het plaatsje Banjole bij Pula in de prachtige regio Istrië in Kroatië. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht