Vakantiewoningen huren in Aymavilles, Valle d'Aosta, Italië | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Valle d’Aosta (Aymavilles), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Aymavilles, Valle d'Aosta, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 4 personen in Aymavilles, in de mooie regio Valle d’Aosta in Italië.

Vakantiehuis Aymavilles Valle d’Aosta Italië beschikt over 3 kamers (40 m2): woon-/eetkamer met TV. Een 2-pers. slaapkamer en een kleine slaapkamer met een stapelbed. Kookhoek, voorzien van een oven en vaatwasser. Douche/bidet/WC. Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin met terras (met terrasmeubilair), een barbecue en een zeer mooi panoramazicht op de bergen.

Vakantiehuis Aymavilles Valle d’Aosta Italië is gelegen in het gehucht Ozein en heeft een rustige, verhoogde ligging, 1.375m boven zeeniveau. Het vakantiehuis ligt op 6 km van het centrum van Aymavilles, 10 km van het centrum van Pila en op 17 km afstand van het centrum van Aosta. Een levensmiddelenwinkel, restaurant en een bar vindt u op 6 km afstand.

Het klein, gezinsvriendelijke bergdorp Aymavilles is gelegen in het dal met een schitterend uitzicht, op 650m boven zeeniveau. Aymavilles ligt op 7 km van Aosta en op 15 km afstand van Cogne.

In het noorden van Italië, grenzend aan Frankrijk en Zwitserland, ligt de fascinerende regio Valle d’Aosta. Verscholen tussen de hoogste toppen van de Alpen bekoort Valle d'Aosta elke reiziger, niet alleen met natuurschoon maar ook met culturele bezienswaardigheden, zomer- en wintersporten en met eeuwenoude tradities. Valle d'Aosta beschikt over majestueuze bergen, grijze rotsen, loodrechte afgronden en ongerepte valleien. De tientallen kastelen en burchten bewaken het dal vanaf de middelhoge bergen. Toerisme is hier de belangrijkste bron van inkomsten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Aymavilles, in de mooie regio Valle d’Aosta in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht