Vakantiewoningen huren in Aurons, Provence-Alpen-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône, Frankrijk | vakantiehuis voor 3 personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône (Aurons), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Aurons, Provence-Alpen-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône, Frankrijk
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend vakantiehuis te huur voor 3 personen in het kleine dorp Aurons.

Vakantiehuis Aurons Provence Alpen Côte d’Azur Bouches du Rhône Frankrijk beschikt over 1 kamer (38 m2), op de begane grond: woon-/eetkamer met 1 divanbed, 1 2-persoons bed, Sat-TV en stereo-installatie. Keuken voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, magnetron en diepvriezer. Douche/WC. Centrale verwarming. Wasmachine (voor medegebruik).

Voor buiten beschikt het vakantiehuis over een terrein (5.000 m2) met bomen, een openluchtzwembad (omheind) met duikplank, een terras met terrasmeubelen en een parkeerplaats. Let op: 1 huisdier toegestaan. Voor u als gast, biedt de eigenaar 2 fietsen (mountainbikes) te huur aan. Vakantiehuis Aurons Provence Alpen Côte d’Azur Bouches du Rhône Frankrijk beschikt over 2 woningen. De eigenaar woont in hetzelfde huis. Let op: auto noodzakelijk. Een levensmiddelenwinkel vindt u op 4 km en een tennisbaan op 2 km afstand.

Aurons is een klein dorp, op 7 km ten noordoosten van Salon de Provence, 33 km van Aix en Provence en op 52 km afstand van Arles. Op het hoogste punt van het dorp, met zijn patio's, fonteinen en jeu de boules baan, bevinden zich woningen van holbewoners. In de zomer biedt Aurons de mogelijkheid tot het maken van mooie wandelingen. Breng ook een bezoek aan de ruïnes van het Middeleeuwse kasteel van Castelas, dat een panoramisch uitzicht biedt op de Sainte Victoire, het meer van Berre en de Baai van Fos.

De Provence en de Haute Provence zijn zonnige bestemmingen die meteen aan vakantie doen denken. In het achterland vindt men in beide een veelheid aan karakteristieke kleine dorpjes die het kader vormden voor de talrijke romans van de bekende schrijvers Jean Giono en Alphonse Daudet.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit schitterende vakantiehuis Aurons in de regio Provence-Alpen-Côte d’Azur Bouches-du-Rhône in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht