Vakantiewoningen huren in Antibes, Provence-Alpen-Côte d’Azur Zee-Alpen, Frankrijk | mobilhomes voor 5 personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Zee-Alpen (Antibes), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Mobilhomes huren in Antibes, Provence-Alpen-Côte d’Azur Zee-Alpen, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Centraal tussen Nice en Cannes gelegen mobilhomes te huur voor 4 of 5 personen op Camping Douce France Antibes in Antibus aan de Cote d'Azur. Camping met zwembad en mobilhomes.

Deze Camping Douce France Antibes Cote d'Azur Mobilhomes (type Trigano Big Comfort) zijn geschikt voor 4/5 personen en beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een slaapkamer met twee 1-pers. bedden en een 1-pers. (slaap)sofa. Daarnaast beschikt dit type over een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), magnetron en koffiezetapparaat en over een veranda met tuinmeubilair en parasol.

Camping Douce France beschikt over meerdere type mobilhomes, kijk even op de site voor meer informatie. Alle types beschikken overigens over wireless internet.

Camping Douce France is een kleinschalig park met 35 mobilhomes en zwembad en is het gehele jaar geopend. De camping heeft geen mogelijkheden voor tenten, caravans of campers en is gelegen in het hart van de Côte d'Azur (Franse Riviera) in de stad Antibes, op 200 meter van het station SNCF en ideaal gelegen tussen Nice en Cannes.

In de naaste omgeving ligt het recreatiecomplex Marineland, Aquasplash, Adventure Golf Cours, tennisbanen, nachtclub, etc. De prachtige steden Nice, Cannes, Monaco, St. Tropez en ook typische Provencaalse dorpjes als Biot en Grasse zijn eenvoudig met trein en bus te bereiken.

Wij heten u van harte welkom Camping Douce France in Antibes aan de prachtige Cote d'Azur !

Ga terug naar overzicht