Vakantiewoningen huren in Alta, Finnmark, Noorwegen | Kamer voor 2 personen

Plaats
Finnmark (Alta), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Alta, Finnmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ideaal vlakbij de E6 gelegen kamers voor 2 personen te huur in Baarstua Gjestehus in het plaatsje Alta in de mooie regio Finnmark, Noorwegen. Perfecte locatie op Noorderlicht te aanschouwen of Noordkaap te bezoeken.

Deze Baarstua Gjestehus Alta Finnmark Noorwegen Kamers beschikken over een 2-pers. bed, een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met stoelen, tafel, tv, en een kleine keuken. De kamers zijn zeer fraai ingericht !

Naast deze kamers voor 2 personen zijn er ook kamers voor 1 persoon beschikbaar en bij de 2-pers. kamer kan eventueel een bed bijgeplaatst worden.

Deze Baarstua Gjestehus Alta Finnmark Noorwegen Kamers zijn zeer fraai ingericht en ontworpen in de stijl van de traditionele “Barstu”. Tijdens de 2e Wereldoorlog werden alle huizen in Finnmark verbrand. Na de oorlog werden er nieuwe huizen gebouwd en deze werden “Barstu” genoemd.

In een later stadium werden naast deze “Barstu” weer nieuwe grotere woningen gebouwd en werden deze “Barstu” gebruikt als gastenverblijf.

Baarstua Gjestehus is gelegen vlakbij de E6 dus ideaal als u bijvoorbeeld op doorreis bent naar de Noordkaap. Maar ook om in de zomer de middernachtzon en in de winter het Noorderlicht te aanschouwen.

De vriendelijke eigenaresse Bente Hansen heet u van harte welkom in Alta. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht