Vakantiewoningen huren in Almeria, Andalusië, Spanje | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Andalusie (Almeria), Vakantiehuizen Spanje
Park
Vakantiewoningen huren in Almeria, Andalusië, Spanje
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan een prachtige baai met mooi strand gelegen bungalows voor 5 personen te huur op Camping La Garrofa in Almeria, Andalusie, Spanje. Camping met strand.

De Camping La Garrofa Almeria Andalusie Bungalows zijn geschikt voor 5 personen en ontworpen volgens de traditionele lokale architectuur. Ze beschikken over 2 slaapkamers (1 met 2-pers. bed, 1 met een stapelbed + 1 slaapsofa), een badkamer met douche, wastafels en toilet, een woonkamer met sofa en tv, een goed uitgeruste keuken met o.a. koelkast en een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Camping La Garrofa ligt aan een baai met een strand van ca. 200 meter lengte met gratis parasols en houten strandstoelen. Op het park bevindt zich een bar-restaurant en een supermarkt, maar de prachtige stad Almeria ligt slechts op 5 minuten rijden.

Almeria is overigens de stad in Europa met de meeste zonuren --> 3.000 uur per jaar. De wintertemperatuur schommelt veelal tussen de 15 en 25 graden, in de zomer tussen 25 en 35 graden.

De ligging is trouwens perfect: in de naaste omgeving is veel te zien en te bezoeken. Zo zijn het nationaal park Cabo de Gata-Nijar, de Tabernas Desert en de Sierra Nevada met haar eeuwige sneeuw een bezoek meer dan waard.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf. Dat kan zowel in de zomer als in de winter, want de camping is het gehele jaar geopend. Graag tot ziens op Camping La Garrofa in Almeria, Andalusie, Spanje.

Ga terug naar overzicht