Vakantiewoningen huren in Alesund, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
More Og Romsdal (Alesund), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Alesund, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op loopafstand en met een geweldig uitzicht gelegen hytter voor 5 personen te huur op Volsdalen Camping in Alesund, regio More og Romsdal in Noorwegen. Camping met restaurant.

Deze prachtig gelegen Volsdalen Camping Alesund Noorwegen Hytter beschikken over een slaapkamer met een familybed (2 onder, 1 boven), een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, stoelen, tafel en tv en tot slot over een keuken met koelkast, kookplaat en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een veranda met tuinmeubilair.

Volsdalen Camping in Alesund beschikt over meerdere type hytter en kamers. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's en prijzen.

Volsdalen Camping is gelegen op 1,5 km. van het centrum van Alesund, met een prachtig uitzicht over het fjord en de bergen. Vanaf de camping loopt u in 15 minuten naar Alesund waar u zeker de Fjellstua moet bezoeken. Vanaf de top van de 418 treden tellende Fjellstua heeft u een werkelijk adembenemend uitzicht over de prachtige stad Alesund en de vele eilanden voor de kust.

Voor een informatie-aanvraag gelieve de website te raadplegen of telefonisch contact op te nemen. Op tijd reserveren wordt aanbevolen !

Wij heten u van harte welkom in deze mooi gelegen hytter in Volsdalen Camping op loopafstand van het centrum van Alesund in de regio More og Romsdal in Noorwegen. Graat tot ziens !

Ga terug naar overzicht