Vakantiewoningen huren in Alcossebre (Castellon), Valencia - Murcia, Spanje | bungalow voor 5 personen

Plaats
Valencia - Murcia (Alcossebre (Castellon)), Vakantiehuizen Spanje
Park
Vakantiewoningen huren in Alcossebre (Castellon), Valencia - Murcia, Spanje
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 150m. van zee en strand gelegen zeer fraaie houten bungalows met overdekte veranda voor 5 personen te huur op Ribamar Camping Y Bungalows in Alcossebre bij Castellon, Valencia - Murcia, Spanje. Camping met zwembad.

Op Ribamar Camping Y Bungalows Alcossebre Castellon zijn 41 zeer mooi afgewerkte houten bungalows te huur. De Camping Ribamar Alcossebre Bungalows hebben een oppervlakte van 46m2 en zijn geschikt voor 4 personen + 1 kind.

De Ribamar Camping Y Bungalows Alcossebre Castellon Bungalows bestaan uit een woon/eetkamer met sofa, 2 slaapkamers, 1 met 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, badkamer met toilet en douche, volledig uitgeruste keuken, aircosysteem voor verwarming of koeling, tv, magnetron. Lakens zijn inbegrepen in de prijs. 1 Bungalow is aangepast voor mindervaliden, in 5 bungalows zijn huisdieren toegestaan.

Ribamar Camping Y Bungalows Alcossebre Castellon in Alcossebre is gelegen in het Nationaal Park Sierra de Irta, een van de meest fascinerende parken aan de Middellandse Zee. Het gebied leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en mountainbike tochten.

De Ribamar Camping Y Bungalows Alcossebre Castellon Bungalows liggen slechts op 150 meter van de zee/strand. Het park beschikt over zeer veel faciliteiten waaronder een fraai zwembad, een restaurant met terras (gelegen aan het zwembad), een supermarktje, speelvoorzieningen voor de kinderen waaronder een (verhard) voetbalveld.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalows op Ribamar Camping in Alcossebre aan de Costa del Azahar bij Castellon in Spanje. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht