Vakantiewoningen huren in 045 Burinhose - Pataias, Nazare, Estremadure en Ribatejo, Portugal

Plaats
Estremadure en Ribatejo (045 Burinhose - Pataias, Nazare), Vakantiehuizen Portugal
Park
Vakantiewoningen huren in 045 Burinhose - Pataias, Nazare, Estremadure en Ribatejo, Portugal
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 7 km. van de prachtige stranden van Nazaré gelegen mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op Camping Land's Hause in Burinhose - Pataias bij Nazaré in de regio Estremadure en Ribatejo in Portugal. Camping met zwembad.

Deze Camping Land's Hause Nazare Portugal Mobilhomes (type 6-personen) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met twee 1-pers. bedden en 1 met een twee 1-pers. bedden + een hoogslaper. De evt. 6e persoon kan gebruik maken van een slaapsofa in het woongedeelte. Verder beschikt dit type over een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een woongedeelte met sofa, tafel, tv met schotelantenne en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, magnetron en een eettafel + stoelen. Voor buiten beschikt u over een veranda met tuinmeubilair.

Als gast van deze Camping Land's Hause Nazare Portugal Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zoals bijv. een zwembad met glijbanen, opblaaskastelen, sportveld, midgetgolf, avontuurpark voor kids, sauna, voetbalveld, tennis en jeu-de-boulesbaan, bar en restaurant.

Camping Land's Hause Nazare Portugal heeft verder een ideale ligging te midden van karakteristieke Portugese dorpjes en op slechts 7 km. van de prachtige stranden van Nazaré.

Wij heten u van harte welkom op Camping Land's Hause Nazare Portugal bij Nazaré in de mooie regio Estremadure en Ribatejo in Portugal. Proef de sfeer van de camping en het comfort van thuis. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht