mobilhomes huren in Sempas, Zuidwest Slovenie, Slovenie | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Zuidwest Slovenië (Sempas), Vakantiehuizen Slovenië
Park
mobilhomes huren in Sempas, Zuidwest Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraai gelegen mobilhomes / bungalows voor 6 personen te huur op Camping Park Lijak, Sempas, Zuidwest Slovenie, Slovenie. centrum voor een actieve vakantie: paragliding, parapenting, wandelen, mountainbiken.

Deze Camping Park Lijak Sempas Zuid West Slovenie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche en wastafel, apart toilet, woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, eettafel met stoelen, en een goed uitgeruste keuken. Voor buiten beschikt u over een veranda met tuinmeubilair en een barbecue.

Daarnaast beschikt Camping Park Lijak over "Hobbit holes", houten slaapkamers voor 1 of 2 personen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Camping Park Lijak Sempas Zuid West Slovenie Mobilhomes heeft u de beschikking over een receptie, klein zwembadje, speeltuin, WIFI, barbecueplaatsen en zijn er op de camping broodjes, koffie en frisdrank te koop. Op en in de naaste omgeving van Camping Park Lijak zijn veel excursies of sportactiviteiten mogelijk. Zo zijn er diverse wandel- en fietsmogelijkheden, kunt u er paragliden en wordt er op de camping een cooking challenge gehouden.

De Camping Park Lijak Sempas Zuid West Slovenie Mobilhomes zijn gesitueerd op Camping Park Lijak, centrum voor een actieve vakantie ! Op Camping Park Lijak worden er wandeltochten (met of zonder gids) georganiseerd. Transport kan worden verzorgd. Verder is de omgeving een paradijs voor paragliding. Ook tandemvluchten en vervoer naar startplaatsen (maar ook van en naar het vliegveld) kan worden geregeld. Verder worden er mountainbiketochten georganiseerd, maar zijn er ook elektrische fietsen te huur. U kunt er raften en er zijn begeleide uitstapjes richting bijv. het Nationaal Park.

Verder zijn excursies mogelijk richting bijv. Venetie (2 uur rijden), Trieste en Bled, of een wijnproeverij en bent u binnen 30 min. in de Juliam Alps, aan zee (zandstrand), of de grotten van Skocijan of Postojna. Kortom: de Camping Park Lijak Sempas Zuid West Slovenie Mobilhomes zijn een ideale verblijfplaats voor de actieve natuurliefhebber !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Park Lijak bij het plaatsje Sempas in het zuidwesten van Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht