Vakantiewoningen huren in Koper Podgorje, Zuid West Slovenie, Slovenie | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Zuidwest Slovenië (Koper Podgorje), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in Koper Podgorje, Zuid West Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een mooie locatie gelegen vakantiehuis voor 6 personen te huur in Koper Podgorje in de regio Zuid West Slovenie in Slovenie. Vakantiehuis vlakbij de kust bij Koper.

Dit mooie Vakantiehuis Koper Podgorje Zuid West Slovenie beschikt over 3 slaapkamers met elk een 2-pers. bed, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, een woon-/eetkamer met sofa, stoelen, tafel, 2 tv's, dvd-speler, open haard en een goed uitgeruste ruime keuken met kookplaat, koelkast, vriezer en wasmachine.

Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair, barbecue en garage. Het Vakantiehuis Koper Podgorje Zuid West Slovenie is in 2003 gerenoveerd. De kust (zandstrand) bevindt zich op 22km., winkels op 12km., restaurant op 50m., luchthaven op 40km. en de afstand tot de dichtstbijzijnde grote stad (Koper) bedraagt slechts 12km.

De 50km. lange kustregio biedt de toerist tal aan bijzondere bezienswaardigheden. Zo kunt u de Strunjan klik bezoeken, die op een hoogte van 80m. boven de zee begint. Bezoek de 13e eeuwse zoutpannen van Secovlje waaromheen wel meer dan 150 vogelsoorten leven. En de pittoreske kuststeden Piran, Izola en Koper verleiden u met hun middeleeuwse stadsgedeelten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis in Koper Podgorje in de regio Zuid West Slovenie in Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht