Vakantiewoningen huren in Mandal, Vest Agder, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Vest Agder (Mandal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Mandal, Vest Agder, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraai gelegen knusse familiecamping met hytter voor 4 personen te huur in Mandal in de mooie regio Vest Agder, Noorwegen. Camping ligt aan Mandalrivier en ligt op 45km. vanaf Kristiansand.

Deze Sandnes Camping Mandal Vest Agder Noorwegen Hytter (type Bjorkeli) is zeer recent gerenoveerd en beschikt over een ruimte met 2 slaapplaatsen voor volwassenen en 2 slaapplaatsen voor kinderen. Deze hytter is iets kleiner dan het type Midstua en beschikt over een kleine keuken met keukengerei, keukentafel met stoelen en toilet. U kunt gebruik maken van de douche op de camping. Buiten bevindt zich een veranda met tafel, stoelen waar u kunt genieten van de ondergaande zon.

Sandnes Camping in Mandal beschikt overigens over meerdere typen hytter, een mooi kampeerterrein en over een 500 jaar oud huis “Gamlehuset” geschikt voor 6 personen.

De Sandnes Camping Mandal Vest Agder Noorwegen Hytter zijn gelegen op een knusse familiecamping op zo’n 3 km. van het centrum van het leuke kustplaatsje Mandal. Op de camping kunt u genieten van de rust en de stilte of wandelen over gemarkeerde paden in het bos. Sandnes Camping ligt aan de Mandal rivier waar u een leuke picknickplaats en een klein strandje vindt. Uiteraard kunt u hier ook prima vissen. Een visvergunning is verkrijgbaar op de camping. Ook boten zijn te huur.

Als gast van de Sandnes Camping Mandal Vest Agder Noorwegen Hytter kunt u over de faciliteiten van de camping beschikken. Zo vindt u er barbecueplaatsen, sanitairgebouw met o.a. een wasmachine en wasdroger. Op de camping zijn levensmiddelen (beperkt) verkrijgbaar en u kunt er kano’s en fietsen huren. In de nabijheid bevindt zich tevens een golfbaan en er zijn prima fiets- en wandelmogelijkheden. Maar uiteraard kunt u ook de omgeving verkennen met de auto. Kristiansand (dierenpark) ligt op zo’n 45 km, maar ook Stavanger (200km.) en Oslo (360 km.) zijn te bereiken.

Sandnes Camping in Mandal is een goed en zeer zorgvuldig onderhouden camping gekenmerkt door een persoonlijke service. De vriendelijke eigenaren heten u van harte welkom !

Ga terug naar overzicht