Hytter huren in Storen, Sor Trondelag, Noorwegen | hytter voor 4 personen

Plaats
Sor Trondelag (Storen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Storen, Sor Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan de bekende "zalmrivier" Gaula gelegen hytter voor 4 personen te huur op Varvolden Camping in Storen, Sor Trondelag, Noorwegen. (high standard hytter)

Deze "high standard" Varvolden Camping Storen Sor Trondelag Hytter beschikken over een slaapkamer met 2 stapelbedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellige woonkamer met een (2-pers.slaap-)sofa, tafel en eettafel met stoelen. De goed uitgeruste keuken beschikt over een kookplaat, koelkast (met vriesvak), koffiezetapparaat en waterkoker. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

De Varvolden Camping Storen Sor Trondelag Hytter zijn gelegen op Varvolden Camping, een leuke kleine camping direct gelegen aan de Gaula, een van de beste zalmrivieren van Noorwegen. De rivier is 145km. lang en trekt jaarlijks veel vissers uit heel Europa. Varvolden Camping ligt op loopafstand van het dorpje Storen met een aantal winkels (waaronder supermarkten), bank-post kantoor en cafe, ca. 50km. ten zuiden van Trondheim. Het leuke mijnwerkerstadje Roros ligt op 100km. afstand. Een leuke stop langs de E6 !

Varvolden Camping wordt gerund door de familie Kjelstad en zij helpen u graag voor het maken van mooie wandelingen in de omgeving. Voor "vis-advies" bent u hier natuurlijk ook op het juiste adres. Varvolden Camping beschikt over (gratis) WIFI.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie Varvolden Camping Hytter in het plaatsje Storen in de regio Sor Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht