Vakantiewoningen huren in Olden, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Olden), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Olden, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen hytter voor 5 personen te huur op Oldevatn Camping in Olden vlakbij de Briksdalgletsjer in de regio Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Deze Oldevatn Camping Hytter Olden Sogn og Fjordane Noorwegen beschikken over een slaapkamer met 2-pers. bed met daarboven een hoogslaper, een badkamer met wastafel en toilet, een woonkamer met (2-pers. slaap-) sofa, stoelen en tafel, een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvakje en koffiezetapparaat. Tot slot beschikken deze Oldevatn Hytter Olden over een overdekte veranda met tuintafel + stoelen.

Oldevatn Camping is idyllisch gelegen aan het Oldevatn (meer) aan de weg richting de Briksdalgletsjer. Het Oldevatn staat bekend vanwege zeer goed viswater en op de camping kunt u gratis boten gebruiken. De camping is ideaal gelegen om de Briksdalgletsjer te bezoeken, welke op ca 10km ligt. Of gaat u liever wandelen of fietsen, geen probleem, de camping beschikt over een aantal fietsen die u kunt gebruiken. De omgeving rondom de camping is werkelijk schitterend. Het sanitairgebouw op deze camping is slechts een paar jaar oud en gewoonweg uitstekend.

De familie Sunde heet u van harte welkom in deze mooie Oldevatn Camping Hytter Olden Sogn og Fjordane Noorwegen vlakbij het plaatsje Olden in de mooie regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht