Hytter huren in Olden, Sogn og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Olden), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Olden, Sogn og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

In een werkelijk adembenemende omgeving met zicht op gletsjers en cruiseschepen gelegen hytter voor 4 personen te huur op Alda Camping in Olden, Sogn og Fjordane, Noorwegen. Camping aan het fjord.

Deze eenvoudig maar prachtig gelegen Alda Camping Olden Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter kennen een prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Ze beschikken over een slaapgedeelte met twee 1-pers. bedden + een etagebed, woongedeelte met sofa, tafel en stoelen, WIFI en voor buiten een veranda met tuinmeubilair.
Het sanitairgebouw is op korte afstand (max. 25m) gelegen.

De Alda Camping Olden Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter zijn op loopafstand gelegen van het plaatsje Olden waar u winkels, een cafe en andere voorzieningen aantreft. Het geweldige uitzicht over het fjord is inclusief. In de haven van Olden arriveren dagelijks grote cruiseschepen. Vanaf de veranda van de hytter heeft u daar een magnifiek zicht op.

De Alda Camping Olden Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Alda Camping ligt aan het begin van de Oldedalen waar de Briksdalgletsjer te bezoeken is. De prachtige bergachtige omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen, maar u kunt er ook prima fietsen en vissen. Op de camping zijn roeiboten te huur.

Wij heten u van harte welkom in deze prachtig gelegen hytter op Alda Camping aan het rand van het plaatsje Olden in de regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht