Vakantiewoningen huren in Olden, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Oldedalen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Olden, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Goed uitgeruste en prachtig gelegen hytter voor 6 personen te huur op slechts 2km. van de Briksdalgletsjer bij Olden, Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Myklebust Olden Noorwegen beschikt over twee goed uitgeruste hytter met een oppervlakte van resp. 45 en 50 m2. Hytter 1 is geschikt voor max. 6 personen en beschikt over een 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 2 met een stapelbed, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv en een open haard en over een goed uitgeruste keuken. Hytter 2 is geschikt voor maximaal 4 - 5 personen en beschikt over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed, 1 met een 1-pers. bed en 2 slaapplaatsen in de loft, een badkamer met douche en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv en open haard en over een goed uitgeruste keuken.

De Myklebust Briksdalgletsjer Olden Noorwegen Hytter zijn prachtig gelegen op slechts 2 km. van de Briksdal gletsjer, een van Noorwegen’s meest bezochte attracties. De hytter zijn gelegen in een prachtige omgeving welke zich prima leent voor prachtige wandelingen of het maken van fiets- of gletsjertochten. Voor onze gasten hebben we tevens een boot ter beschikking, zodat u bijvoorbeeld lekker kunt gaan vissen op het prachtige Oldevatnet (meer).

Door de centrale ligging van de Myklebust Briksdalgletsjer Olden Noorwegen Hytter is ook een bezoek aan de prachtige stad Alesund, het Zomerskigebied van Stryn of het schitterende Geirangerfjord binnen handbereik.

Wij heten u van harte welkom in deze mooi gelegen vakantiehuisjes bij de Briksdalgletsjer in het prachtige dal bij Olden in de regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht