Hytter huren in Loen, Sogn og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Loen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Loen, Sogn og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een prachtig plek direct aan het fjord gelegen camping met hytter voor 4 personen te huur op Lo-Vik Camping in Loen vlakbij Olden en Stryn in de regio Sogn og Fjordane in Noorwegen.

Deze zeer fraai gelegen Lo-Vik Camping Loen Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met sofa, stoelen, tafel, tv, Wifi, en een keukentje met kookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en eettafel met stoelen. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Lo-Vik Camping in Loen beschikt over diverse soorten vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

De Lo-Vik Camping Loen Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter zijn op loopafstand gelegen van het centrum van het kleine plaatsje Loen waar u een aantal winkels, een cafe en andere voorzieningen aantreft. Het geweldige uitzicht over het fjord is inclusief. Langs de camping varen vrijwel dagelijks grote cruiseschepen richting Olden. Vanaf de veranda van de hytter heeft u daar een magnifiek zicht op.

De Lo-Vik Camping Loen Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De prachtige bergachtige omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen (zoals bijvoorbeeld naar de 1.848m. hoge berg Skåla), maar u kunt er ook prima fietsen en vissen (gratis in het fjord). Vlakbij de camping kunt u Loen Active diverse activiteiten boeken, zoals bijv. een wandeling naar de spectaculaire hangbrug Gjolmunnebrua, een hangbrug van 120 meter lang en 35cm. breed op een hoogte van 750m. Vanaf de brug heeft u een adembenemend uitzicht !!)

Lo-Vik Camping is ook een prima uitgangspunt voor dagtrips naar bijv. Alesund, Maloy, Geiranger, de Briksdalgletsjer of het zomer-ski-gebied van Stryn.

Wij heten u van harte welkom in deze prachtig gelegen hytter op Lo-Vik Camping in het plaatsje Loen in de regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht