Vakantiewoningen huren in Aurdal, Oppland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Oppland (Zuid) (Aurdal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Aurdal, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraaie hytter met douche en toilet voor 5 - 7 personen te huur op prachtig gelegen Aurdal Fjordcamping og Hytter in de mooie regio Oppland, Noorwegen.

Deze Aurdal Fjordcamping Oppland Noorwegen Hytter ("high-standard") beschikken over 2 slaapkamers met elk een familybed (2 onder en 1 boven), een badkamer met douche, wastafel en toilet, en woonkamer met (2-pers. slaap-) sofa, stoelen, tafel, wifi en tv, en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), oven, koffiezetapparaat, waterkoker en buiten over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Aurdal Fjordcamping og Hytter beschikt over meerdere type hytter en over prachtig ingerichte appartementen voor 4 + 2 personen. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie en prijzen.

De Aurdal Fjordcamping Oppland Noorwegen Hytter zijn gelegen op een mooie camping welke het gehele jaar geopend is en fraai gesitueerd is aan het Aurdalsfjord. De camping ligt zeer centraal en slechts 2,5 km. vanaf de E16. De camping beschikt over mooie hytter (o.a.) direct aan het fjord en over veel faciliteiten.

Als gast van deze Aurdal Fjordcamping Oppland Noorwegen Hytter kunt u gebruik maken van een goed uitgeruste speeltuin, met interactieve spelletjes, een grote trampoline en de 800 meter lange kustlijn aan het Aurdalsfjord biedt prima mogelijkheden om te zwemmen en vissen. De camping verhuurt roeiboten. In het fjord mag gratis gevist worden. Ook in de winter is Aurdal Fjordcamping og Hytter een goed alternatief. Het skigebied ligt slechts op 6km. afstand, maar langlaufroutes (sommige verlicht) liggen direct naast de camping. Tot slot beschikt de camping over cafetaria en gratis internet.

Wij heten u van harte welkom op Aurdal Fjordcamping og Hytter in Aurdal in de mooie regio Oppland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht