Vakantiewoningen huren in Dovre, Oppland, Noorwegen | kamer voor 4 personen

Plaats
Oppland (Noord) (Dovre), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Dovre, Oppland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op mooie locatie direct aan de E6 gelegen kamers en hytter te huur voor 4 personen bij Toftemo Turiststasjon in Dovre. Camping met zwembad in Oppland, Noorwegen.

Mooie kamers voor 4 personen te huur in een prachtig traditioneel Noors hotel, gebouwd in 1820 en gelegen direct aan de E6, ongeveer 10 km. ten zuiden van Dombas.

Deze Toftemo Dovre Oppland Noorwegen Hotelkamers beschikken over een 2-pers. bed en een 2-pers. (slaap) sofa, een badkamer met douche, wastafel en toilet een tafel, buro en tv en balkon met tafel en stoelen.

De Toftemo Dovre Oppland Noorwegen Hotelkamers zijn gesitueerd in een prachtig gerestaureerd hotel met een rijke historie. Zo hebben hier diverse Noorse Koningen overnacht.

Het hotel ligt direct aan de E6 langs de rivier L├ągen waar u prima kunt vissen. Door de centrale ligging tussen de nationale parken Rondane, Dovrefjell en Jotunheimen is een verblijf in dit hotel een perfect uitgangspunt voor het maken van wandelingen. In de naaste omgeving is bovendien nog veel te doen zoals een muskusossafari, rafting en u kunt gebruik maken van het verwarmde zwembad achter het hotel. Tevens bevindt zich in het hotel een prima restaurant.

Op de achtergelegen camping zijn tevens leuke vakantiehuisjes en glampingtenten te huur. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Toftemo Turiststasjon bij Dovre in de regio Oppland in Noorwegen, graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht