Bungalows huren op de Strandafjellet, Stranda, Geiranger, More og Romsdal, Noorwegen | luxe bungalow voor 7 personen te huur

Plaats
More Og Romsdal (Stranda bij Geiranger), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Bungalows huren in Stranda, More og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig direct bij de skipiste op de Strandafjellet gelegen luxe bungalows voor 7 personen te huur bij Visit Stranda in Stranda, More og Romsdal, Noorwegen.

Deze prachtig gelegen luxe Visit Stranda Strandafjellet Geiranger Bungalows beschikken over een luxe inrichting met 2 slaapkamers (1 met een 2-pers. bed en 1 met een familybed - 2 onder/1 boven en een loft met 2 slaapplaatsen), een luxe badkamer, een grote woonkamer met sofa, tafel, tv en een luxe woonkeuken met o.a. vaatwasser, koelkast en oven.

Vanuit deze Visit Stranda Strandafjellet Geiranger Bungalows heeft u een geweldig uitzicht ! Visit Stranda beschikt over meerdere type bungalows. Ook voor grote groepen. Kijk even op de website van Visit Stranda voor meer informatie.

Deze luxe Visit Stranda Strandafjellet Geiranger Bungalows zijn gelegen bij de skipiste van Strandafjellet op zo'n 7km. van het centrum van Stranda met diverse winkels, café, restaurant en supermarkten. De bungalows zijn mooi centraal gelegen en ook in de zomer een prima locatie om bijvoorbeeld Alesund, Molde, de Trollstigen of Geiranger te bezoeken. De naaste omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen.

Een betere locatie in de winter kunt u zich niet wensen. De bungalows zijn gelegen bij de skipiste van Strandafjellet, het grootste wintersportgebied van More og Romsdal.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze luxe bungalows van Visit Stranda bij de Strandafjellet in Stranda vlakbij Geiranger in de mooie regio More og Romsdal in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht