Vakantiewoningen huren in Fjell bij Bergen, Hordaland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Hordaland (Fjell bij Bergen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Fjell bij Bergen, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website/op aanvraag
Informatie en reserveer

Heerlijk rustig gelegen hytter en appartementen voor 5 personen te huur op Skogtun Camping op het schiereiland Sotra voor Bergen, Hordaland, Noorwegen.

Deze Skogtun Fjell Bergen Hordaland Noorwegen Hytter en Appartementen hebben een oppervlakte van 32m2 en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Ze bestaan, naast het slaapgedeelte, uit een open (goed uitgeruste) keuken en een woonkamer met tv. U beschikt over prive-sanitair (douche en wc) en over een eigen balkon.

Verder kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de camping, zoals bijv. van een wasmachine en wasdroger. Bedlinnen is te huur.

De Skogtun Fjell Bergen Hordaland Noorwegen Hytter zijn gesitueerd op Skogtun Camping. De camping ligt op een prachtige idyllische plek op het eiland Sotra (via brug bereikbaar) voor de kust van Bergen. Komt u voor rust maar wilt u wel graag de prachtige stad Bergen bezoeken, dan is dit de ideale plek. De bushalte bevindt zich vlakbij de camping.

Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht over zee en een aantal kleine eilandjes. En als u geluk hebt ziet u misschien wel kleine walvissen (nise) in zee !

Wij heten u van harte welkom in de deze hytter op Skogtun Camping in Fjell op het schiereiland Sotra voor de prachtige stad Bergen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht