Vakantiehuisjes huren in Soro, Seeland, Denemarken | vakantiehuisjes voor 4 - 6 personen

Plaats
Seeland (Soro), Vakantiehuizen Denemarken
Park
Vakantiehuisjes huren in Soro, Seeland, Denemarken
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig aan het Pederborgsmeer en op loopafstand van het historische stadje Soro gelegen vakantiehuisjes voor 4 - 6 personen te huur op Soro Camping in Soro, Seeland, Denemarken. Camping met zwembad op 500m.

Deze Soro Camping Soro Seeland Denemarken Bungalows (type luxe bungalows voor 6 personen) beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed, een slaapbank voor 2 personen en in de loft bevinden zich nog 2 slaapplaatsen. Verder beschikken deze bungalows over een woonkamer met stoelen, tafel, WIFI en tv, en een goed uitgeruste open keuken met kookplaat, koelkast en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een overdekte terras / veranda met tuinmeubilair.

Naast deze Soro Camping Soro Seeland Denemarken Bungalows beschikt Soro Camping nog over een aantal appartementen voor 6 personen en over hytter (campinghutten) welke geschikt zijn voor 4 personen. Voor meer informatie, foto's en prijzen: kijk even op de website van de camping.

Als gast van deze Soro Camping Soro Seeland Denemarken Bungalows en Hytter heeft u de beschikking over een campingwinkel, tv-ruimte, kinderboerderij, speelplaatsen voor de kinderen en een luchtkussen. Op 500m. afstand ligt een zwembad en het historische centrum van Soro ligt op loopafstand en is te bereiken via een mooi wandelpad langs het meer. De naaste omgeving leent zich overigens uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten.

De Soro Camping Soro Seeland Denemarken Bungalows en Hytter zijn een prima uitvalsbasis voor het maken van dagtrips naar bijvoorbeeld Kopenhagen (1 uur rijden) of een bezoek aan Fantasy World en BonBonland op ongeveer 40 minuten rijden. De vriendelijke eigenaren Martin en Lone nodigen u van harte uit voor een verblijf op Soro Camping in Soro in de mooie regio Seeland in Denemarken. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht