Vakantiehuisjes huren in Soca, Noordwest Slovenie, Slovenie | vakantiehuisje voor 2 - 4 personen

Plaats
Noordwest Slovenië (Soca), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiehuisjes huren in Soca, Noordwest Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig midden in de natuur tussen Bovec en de Vrsic-pas gelegen vakantiehuisjes te huur op Camping Korita in Soca, Noordwest Slovenie, Slovenie. Camping met diverse sportactiviteiten.

Deze prachtig gelegen Camping Korita Soca Noord West Slovenie Vakantiehuisjes zijn geschikt voor 2 personen (Glamping Huts), 4 - 5 personen (chalets) en 4 personen (familiekamers).

Camping Korita beschikt dus over verschillende type vakantiehuisjes. De knusse Glamping Huts beschikken over 2 slaapplaatsen en zijn zeer fraai gelegen. Als gast van deze Glamping Huts kunt u gebruik maken van het sanitair op de camping. De chalets zijn niet alleen aanzienlijk groter, ze beschikken ook over een volledige inrichting, keuken met kookattributen, badkamer met douche, toilet en een terras of veranda.

Kunt u moeilijk een keuze maken ? kijk dan even op de website van Camping Korita of neem contact op met de eigenaren van deze leuke camping.

Als gast van deze Camping Korita Soca Noord West Slovenie Vakantiehuisjes heeft u de beschikking over een receptie, snack-bar, speeltuin (schommels, glijbaan en speelhuis) en gratis WIFI. Op en in de naaste omgeving van Camping Korita zijn veel excursies of sportactiviteiten mogelijk. Zo zijn er diverse wandel- en fietsmogelijkheden, kunt u er vliegvissen en inmiddels een traditie op de camping is een ochtendsprong van een brug (8 meter).

De Camping Korita Soca Noord West Slovenie Vakantiehuisjes zijn gesitueerd op Camping Korita. Zeer fraai gelegen aan de rivier Soca en op loopafstand van het dorpje Soca. Vanaf de camping heeft een mooi uitzicht op de omliggende bergen. De Camping Korita Soca Noord West Slovenie Vakantiehuisjes zijn een ideale verblijfplaats voor de actieve natuurliefhebber !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie vakantiehuisjes op Camping Korita bij het plaatsje Soca in het noordwesten van Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht