Vakantiehuisjes huren in Sandnessjoen, Nordland, Noorwegen | hytter voor 4 personen

Plaats
Nordland (Sandnessjoen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiehuisjes huren in Sandnessjoen, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen hytter (vakantiehuisje) te huur voor 4 personen op Offersoy Camping bij Sandnessjoen aan de prachtige kustweg RV17, Nordland, Noorwegen.

Deze prachtige gelegen Offersoy Camping Sandnessjoen RV17 Nordland Noorwegen Hytter beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers.bed, een loft met 2 bedden, een grote badkamer met douche, wastafel en toilet, een knusse woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv (Noorse zenders), gratis WIFI, verwarming en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, oven, waterkoker en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikt u over een veranda met tuinmeubilair. Offersoy Camping beschikt over verschillende type hytter. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Offersoy Camping Sandnessjoen RV17 Nordland Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een speeltuin, een grillruimte in Lapland stijl, een haventje waar de camping boten verhuurd, een visschoonmaakruimte, gratis WIFI en er zijn fietsen te huur

De Offersoy Camping Sandnessjoen RV17 Nordland Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De camping is mooi gelegen direct aan het water aan de Kystriksveien, beter bekend als RV17 in het noorden van Noorwegen. Een prachtige locatie om tot rust te komen, te genieten van het uitzicht, om te vissen en voor het maken van prachtige wandelingen en fiets- en boottochten.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op Offersoy Camping in Offersoy bij Sandnessjoen aan 1 van de mooiste kustroutes van Europa, de RV17 in de regio Nordland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht