Vakantiehuisjes huren in Eksharad, Varmland, Zweden | vakantiehuisjes voor 4 - 5 personen

Plaats
Varmland & Dalsland (Eksharad), Vakantiehuizen Zweden
Park
Vakantiehuisjes huren in Eksharad, Varmland, Zweden
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een heerlijke rustige locatie gelegen vakantiehuisjes voor 4 - 5 personen te huur op een knus vakantiepark op loopafstand van het dorpje Eksharad in het hart van de regio Varmland in Zweden.

Deze prachtig gelegen Ekesberget Stugby Eksharad Varmland Zweden Vakantiehuisjes zijn geschikt voor 4 of 5 personen en beschikken over 45m2 - 50m2 woonoppervlakte. Elk vakantiehuisje beschikt over een woonkamer met TV, een goed uitgeruste keuken met o.a. een elektrisch fornuis met oven, een koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en een koelkast, een badkamer met douche en toilet en over 2 slaapkamers. De vakantiehuisjes (stuga's) worden elektrisch verwarmd. Er is tevens een mindervaliden stuga te reserveren en als u met kleine kinderen komt, dan is er op aanvraag een kinderstoel en/of campingbedje beschikbaar.

Als gast van deze Ekesberget Stugby Eksharad Varmland Zweden Vakantiehuisjes heeft u de beschikking over een kleine speeltuin, een grillplaats, gratis WIFI en een receptie waar u bij aankomst vriendelijk ontvangen wordt.

De Ekesberget Stugby Eksharad Varmland Zweden Vakantiehuisjes zijn alle vrijstaand en mooi gelegen op het kleinschalige vakantiepark Ekesberget Stugby. Op loopafstand gelegen van het dorpje Eksharad waar u o.a. een supermarkt aantreft. Ekesberget Stugby is DE ideale uitvalsbasis om te gaan vissen, zeilen, kajakken, paardrijden, skiën (skipiste ligt op loopafstand), elanden te spotten, om te gaan zwemmen in de talloze meren en rivieren in de omgeving of om mooie fietstochten en wandelingen te gaan maken door de prachtige natuur van de regio Varmland. Bij de receptie vertellen ze u er graag meer over.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze leuke vakantiehuisjes in Eksharad in de prachtige regio Varmland in Zweden. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht