Vakantiehuisjes huren in Asarum, Karlshamn, Blekinge, Zweden | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Blekinge (Asarum (Karlshamn)), Vakantiehuizen Zweden
Park
Vakantiehuisjes huren in Asarum, Karlshamn, Blekinge, Zweden
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het Langasjon meer gelegen vakantiehuisjes voor 2 - 6 personen te huur op Langasjonas Camping & Holiday Village in Asarum, Karlshamn in de regio Blekinge in het zuiden van Zweden. Camping met zandstrand.

Deze prachtig direct aan het Langasjon gelegen Langasjonas Camping & Holiday Village Karlshamn Zweden Vakantiehuisjes beschikken over 1 of 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, een goed uitgeruste keuken, en een terras/buitenplaats met tuinmeubilair. Verder beschikken een aantal huisjes over een open haard en kunt u kosteloos beschikken over een roeiboot.

Langasjonas Camping & Holiday Village beschikt over maar liefst 53 vakantiehuisjes. Van eenvoudige hutten met of zonder sanitair tot een luxe camping stuga met eigen sanitair en een heerlijk uitzicht over de minigolfbaan en het water. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Langasjonas Camping & Holiday Village Karlshamn Zweden Vakantiehuisjes heeft u de beschikking over een receptie, kiosk (medio april - medio oktober), gratis WIFI, sauna en kunt u er roeiboten, kayaks en kano's huren. Er zijn goede vismogelijkheden en er zijn verschillende barbecueplaatsen. De camping beschikt over mooie zandstranden en in het Langasjon meer vindt u het warmste zwemwater in heel Blekinge. Langasjonas Camping & Holiday Village is gelegen op 3km. van het dorpje Asarum waar u winkels en eetgelegenheden aantreft. Een overdekt- en buitenzwembad vindt u op 9km. afstand. In de naaste omgeving vindt u het verder het grootste wildpark en natuurreservaat van Scandinavie en ook de grootste golfbaan van Blekinge ligt in de naaste omgeving.

De Langasjonas Camping & Holiday Village Karlshamn Zweden Vakantiehuisjes zijn een prima uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Het gebied leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten. Gaat u liever vissen ? In de naaste omgeving liggen de beste rivieren voor zalm- en forelvissen. Wij heten u van harte welkom in deze prachtig gelegen vakantiehuisjes op Langasjonas Camping & Holiday Village in Asarum bij Karlshamn in de regio Blekingen in het zuiden van Zweden. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht