Vakantiehuis Westende: Lodge type Comfort 6-personen

Plaats
Kust Belgie (Westende), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Westende, West-Vlaanderen, België
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Luxe lodge voor 6 personen te huur op Kompas Camping Westende in Westende, West-Vlaanderen, België.

Vlakbij de Noordzee, vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Kompas Camping Westende in Westende, West-Vlaanderen, België. Familie camping aan zee met kinderanimatie.

Deze vrijstaande Kompas Camping Westende Lodge type Comfort 6-personen beschikt over een smaakvol ingerichte woonkamer. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een Nespresso koffieapparaat, waterkoker, afwasmachine en combimagnetron. Drie slaapkamers waarvan één met stapelbed, badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras en tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi en er zijn twee huisdieren toegestaan.

Kompas Camping Westende

Deze camping ligt vlakbij de duinen, zee, strand, via het duinpad bent u in 10 minuten wandelen op het strand.
Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Verder is er voor de kinderen een leuke waterspeeltuin en grote airtrampoline. Lekker eten kan bij taveerne 'De Piete' en bij de snackbar zijn overheerlijke snacks verkrijgbaar. De dagelijks boodschappen, waaronder verse broodjes, kunt u halen in de supermarkt op de camping.

Uitstapjes in de omgeving van de camping

Als gast van deze Kompas Camping Westende Lodge type Comfort 6-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, de camping is dichtbij de Noordzee, dus heerlijk genieten van zon, zee en strand! Maar in de omgeving zoals in het natuurgebied De IJzermonding zijn ook veel mogelijkheden om prachtig wandel- en fietstochten te maken. Fietsen zijn bij de receptie te huur. De kinderen zullen genieten van een dagje Attractiepark Bellewaerde of Plopsaland. Maak ook een bezoek aan de historische stad Brugge, beslist de moeite waard! 
Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Kompas Camping Westende Lodge type Comfort 6-personen  kunt u genieten van een heerlijke vakantie vlakbij de Noordzee in Westende, West-Vlaanderen in België. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht