Vakantiehuis Westende: Lodge type Comfort 4-personen

Plaats
Kust Belgie (Westende), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Westende, West-Vlaanderen, België
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Gezellige lodge voor 4 personen te huur op Kompas Camping Westende in Westende, West-Vlaanderen, België.

Vlakbij de Noordzee, vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Kompas Camping Westende in Westende, West-Vlaanderen, België. Familie camping aan zee met kinderanimatie.

Deze vrijstaande Kompas Camping Westende Lodge type Comfort 4-personen is volledig ingericht met een Nespresso koffiemachine, combimagnetron, waterkoker, afwasmachine, koelkast en inloopdouche. Twee slaapkamers waarvan één met stapelbed. Bedlinnen is in deze logde aanwezig. Overdekt terras met tuinmeubilair en fietsenberging. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Kompas Camping Westende

Deze familiecamping is perfect gelegen op wandel- en fiets afstand van strand, zee en de duinen. De camping beschikt over een waterspeeltuin voor de kinderen en in de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke knutselochtenden en sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Bij taveerne 'De Piete' kunt u heerlijk lunchen of dineren, een frietje halen kan bij de frituur. Voor de verse broodjes en de ochtendkrant kunt u terecht bij de supermarkt op de camping.

Uitstapjes in de omgeving van deze camping aan de Belgische Kust

In de omgeving van de camping kunt u als gast van deze Kompas Camping Westende Lodge type Comfort 4-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. De ligging leent zich uitstekend voor veel strandplezier, binnen 10 minuten wandelen via het duinpad bent u op het strand. Maar ook De IJzermonding heeft veel te bieden, een prachtig natuurgebied met veel wandel- en fietsroutes. Bezoek ook de gezellige steden zoals Nieuwpoort of het historische Brugge. De kinderen maakt u blij met en dagje Plopsaland of Attractiepark Bellewaerde. Bij de receptie kunt u fietsen huren, vraag even naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Kompas Camping Westende Lodge type Comfort 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie vlakbij het Noordzee strand in Westende, West-Vlaanderen, België. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht