Vakantiehuis Vianden: Vakantiehuis type 6-personen

Plaats
Luxemburg (Vianden), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiehuis Vianden | Vakantiehuis Vianden type 6-personen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen vakantiehuis te huur voor 6 personen in Vianden, Luxemburg.

Midden in de bosrijke omgeving vakantiehuis voor 6-personen te huur in Vianden, Luxemburg. Vakantiehuis met prachtig uitzicht over Vianden.

Dit Vakantiehuis Vianden type 6-personen heeft een gezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoek. Volledig ingerichte keuken. Toilet. Badkamer en twee slaapkamers liggen gelijkvloers en een derde slaapkamer op de 1ste verdieping. Overdekt balkon met een fenomenaal uitzicht. Speelweide met schommel, twee terrassen met BBQ. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Vakantiehuis Vianden

Deze vakantiewoning is prachtig gelegen is prachtig gelegen met uitzicht over Vianden. Het openluchtzwembad van Vianden is op loopafstand en ligt iets hoger, dus geen geluidsoverlast.

Uitstapjes in de omgeving

In de omgeving van Vianden kunt u als gast van dit Vakantiehuis Vianden type 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Geniet van de rust en de ruimte in de prachtige natuurpark Our. Bezoek de prachtige stad Luxemburg met de vele bezienswaardigheden en musea, of het oudste stadje van Luxemburg Echternach. Maar ook Vianden zelf met de vele terrasjes en winkeltjes is een aanrader, neem de kabelbaan naar boven en geniet van het prachtige uitzicht. 

U kunt tijdens een verblijf in dit Vakantiehuis Vianden type 6-personen genieten van de rust en ruimte in de prachtige natuur van Luxemburg! Wij heten u van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht