Vakantiehuis Turnhout: Stacaravan type Taos XL Delux 6-personen

Plaats
Vlaanderen (Turnhout), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Turnhout, Vlaanderen, België
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Stacaravan voor 6 personen te huur op Camping Baalse Hei in Turnhout, Vlaanderen, België.

Midden in een natuurrijke omgeving vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Camping Baalse Hei in Turnhout, Vlaanderen, België. Camping met veel faciliteiten zoals een zwemvijver met strand en visvijvers.

Dit vrijstaande Camping Baalse Hei Stacaravan type Taos XL Delux 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met zithoek. en eettafel. Het gebruik van WiFi is gratis. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met stapelbed, daarnaast twee badkamers en twee toiletten. Tuin met terras voorzien van tuinmeubilair. In dit chalet is één huisdier toegestaan.

Camping Baalse Hei

Op het park zelf zijn er drie recreatievijvers waaronder één zwemvijver met eigen zandstrand en ligweide. De kinderen zullen zich niet vervelen, er is een speeltuin met glijbaan, schommels, schuilhutten, een loopbrug, tafeltennis en sportvelden zoals een voetbal- en basketbalveld. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten in de vakantieperiodes. Lekker eten kun je in het restaurant of de snackbar. De dagelijkse verse broodjes haalt u in de parkwinkel.
Bij de parkreceptie zijn fietsen, waterfietsen en roeiboten te huur. Camping de Baalse Hei beschikt over meerdere type chalets, en stacaravans. Kijk even op de site voor meer informatie en speciale aanbiedingen.

De omgeving van deze camping in Turnhout

Als gast van dit Camping Baalse Hei Stacaravan type Taos XL Delux 6-personen kunt u kiezen uit tal van uitstapjes. Verken de schitterende natuur op de fiets of wandelend. De kinderen zullen genieten van een dagje naar Bobbejaanland en natuurlijk zal een bezoek aan de prachtige stad Antwerpen niet ontbreken!
Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Camping Baalse Hei Stacaravan type Taos XL Delux 6-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Turnhout, Vlaanderen, België. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht