Vakantiehuis Turnhout Stacaravan type Burstner 6-personen

Plaats
Vlaanderen (Turnhout), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Turnhout, Vlaanderen, België
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Gezellige stacaravan voor 4 personen te huur op Camping Baalse Hei in Turnhout, Vlaaderen, België.

Midden in een natuurrijke omgeving vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Camping Baalse Hei in Turnhout, Vlaanderen, België. Camping met veel faciliteiten zoals een zwemvijver met strand en visvijvers.

Deze prachtige Camping Baalse Hei Stacaravan type Burstner 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer. In de keuken beschikt u over een magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Twee slaapkamers. Het beddengoed is aanwezig. Buiten kunt u gebruik maken van het tuinmeubilair op het terras. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over Camping Baalse Hei

Dit familiepark ligt midden in de bossen en is voor een natuurliefhebber uitermate geschikt. Met drie verschillende recreatieplassen op het park is er voor iedereen wat te doen. Een zwemvijver met strand en ligweide en een roei- en visvijver. De sportieve gasten kunnen een potje voet- of volleyballen op het sportveld. Er is een tafeltennis of tennis. Voor de kinderen is er voldoende te beleven zoals een speeltuin met schommels, loopbrug, glijbaan en schuilhutten. Er is een animatieteam die leuke activiteiten organiseert in de vakantieperiodes. Op het park zijn verschillende horecamogelijkheden zoals een restaurant en snackbar. Ook verse broodjes voor het ontbijt zijn in de parkwinkel verkrijgbaar.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit Camping Baalse Hei Stacaravan type Burstner 4-personen kun je kiezen uit leuke uitstapjes in de omgeving, het park ligt vlakbij de bossen van de Antwerpse Kempen. Om er een prachtige wandel- of fietstocht te maken is er keuze voldoende, in de directe omgeving zijn er vijf natuurreservaten! De kinderen vinden een dagje Bobbejaanland maar ook het bakkerijmuseum in Luijksgestel een belevenis. Natuurlijk mag een bezoek aan de prachtige stad Antwerpen niet ontbreken, lekker cultuur snuiven, winkelen of een terrasje pakken! 
Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Camping Baalse Hei Stacaravan type Burstner 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in Turnhout, in België. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht