Vakantiehuis Trelevern: Mobilhome type Palourde 4-personen

Plaats
Bretagne Côtes-d'Armor (Trélévern), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoning huren in Trelevern Bretagne Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Gezellige mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping Port l'Epine in Trelevern, Bretagne, Frankrijk.

Fraai gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op RCN Camping Port l'Epine in Trelevern, Bretagne, Frankrijk. Familiecamping met vakantiewoningen direct aan zee, ook verwarmd zwembad en peuterbad.

Deze vrijstaande RCN Camping Port l'Epine Mobilhome type Palourde 4-personen heeft een prachtige ligging met uitzicht op zee. In deze mobilhome een zitbank met eettafel en twee losse eetstoelen, in het keukenblok een koelkast met vriesvak, magnetron, Senseo apparaat, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Twee slaapkamers waarvan één met 2-persoons bed. Badkamer met douche, wastafel en gescheiden toiletruimte. Via de openslaande deuren toegang naar het half overdekte terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn in deze mobilhome toegestaan.

RCN Camping Port l'Epine in Trelevern

Als gast van deze RCN Camping Port l'Epine Mobilhome type Palourde 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Er is een kinderspeelplaats, tafeltennis- en tafelvoetbaltafels, sportveld, padel- en Jeu de Boulesbaan. Verwarmd zwembad met apart peuterbad en natuurlijk het strand. Lekker lunchen, dineren kan bij de bistro met terras, of gezellig borrelen bij de bar. Verder op het park ook een snackbar en croissanterie.

In de omgeving van deze camping

Is er voldoende te beleven in de naaste omgeving van deze camping aan de Bretonse kust! De omgeving direct aan de Atlantische Oceaan leent zich uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten te maken, neem een kijkje bij de Granit Rose, de roze rotsen, die moet je gezien hebben! Een bezoek aan één van de mooiste kathedralen van Bretagne is de Treguier Kathedraal, zeer de moeite waard. De kinderen zullen een dagje naar de dierentuin Tregomeur een belevenis vinden. Ontdek de gezellige dorpjes en bezoek ook één van de prachtige kastelen in de buurt.

In deze RCN Camping Port l'Epine Mobilhome type Palourde 4-personen aan de Bretonse kust kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht