Vakantiehuis Trelevern: Mobilhome type Homard 6-personen

Plaats
Bretagne Côtes-d'Armor (Trélévern), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoning huren in Trelevern Bretagne Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Gezellige mobilhome voor 6 personen te huur op RCN Camping Port l'Epine in Trelevern in Bretagne, Frankrijk

Fraai gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op RCN Camping Port l'Epine in Trelevern, Bretagne, Frankrijk.
Familiecamping met vakantiewoningen direct aan zee, ook verwarmd zwembad en peuterbad.

Deze RCN Camping Port l'Epine Trelevern Mobilhome type Homard 6-personen heeft drie slaapkamers waarvan één met twee persoons bed.  Ruime badkamer met wastafel, douche en apart toilet. De woonkamer heeft een zitbank en eethoek met vier stoelen. De keuken is voorzien van een afwasmachine, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en Senseo. Het terras, met prachtig uitzicht op zee, heeft tuinmeubilair en twee ligstoelen. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

RCN Camping Port l'Epine in Trelevern

Als gast van deze RCN Camping Port l'Epine Trelevern Mobilhome type Homard 6-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Er is een kinderspeelplaats, tafeltennis- en tafelvoetbaltafel, Padelbaan en Jeu de Boulesbaan. Verwarmd zwembad met apart peuterbad. En natuurlijk het strand, direct aan de camping een kiezelstrand en even verder een zandstrand. Heerlijk even zwemmen en zonnen. Lekker lunchen en dineren kan bij de bistro met terras, of gezellig borrelen bij de bar. Verse broodjes kunnen worden gehaald bij de croissanterie en voor de snelle hap is er een snackbar.

In de omgeving van deze camping in de Bretagne

Is er voldoende te beleven in de naaste omgeving van deze camping. Ontdek de gezellige dorpjes en bezoek ook één van de prachtige kastelen in de buurt. Ook de Grant Rose rotsen is een bezoek waard. Een gebied aan zee met wandelpad langs de roze rotsen. Bij de kinderen zal de dierentuin in Tregomeur zeker in de smaak vallen. Vraag bij de receptie nog even naar andere bezienswaardigheden in de buurt.  

In deze RCN Camping Port l'Epine Trelevern Mobilhome type Homard 6-personen zult u genieten van de prachtige omgeving aan de Bretonse Kust in Frankrijk. Het gaat zeker een topvakantie worden! Wij verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht