Vakantiehuis Trélévern: Mobilhome type Cormoran 5-personen

Plaats
Bretagne Côtes-d'Armor (Trélévern), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoning huren in Trelevern Bretagne Frankrijk
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mobilhome voor 5 personen te huur op RCN Camping Port l'Epine in Trelevern, Bretagne, Frankrijk.

Fraai gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op RCN Camping Port l'Epine in Trelevern, Bretagne, Frankrijk. Familiecamping met vakantiewoningen direct aan zee, ook verwarmd zwembad en peuterbad.

Deze RCN Camping Port l'Epine Mobilhome type Cormoran 5-personen heeft drie slaapkamers waarvan één met twee persoons bed. Ruime badkamer met wastafel, douche, föhn en apart toilet. De woonkamer heeft een zitbank en tevens eethoek met 3 stoelen en TV met Nederlandse zenders. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, afwasmachine, magnetron, waterkoker en Senseo. Terras, met prachtig uitzicht op zee, heeft tuinmeubilair, 2 ligstoelen en een droogrek. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten RCN Camping Port l'Epine

Op deze prachtige locatie direct aan de Atlantische Oceaan zult u genieten van een top vakantie. U kunt lekker zwemmen en zonnen op het kiezelstrand direct aan de camping, of een eindje verderop aan het zandstrand. Of natuurlijk bij het verwarmde zwembad met peuterbad. Er is altijd wel iets te doen op dit park want het (Nederlands sprekend ) animatieteam organiseert leuke sport-, spel- en wateractiviteiten. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin, bij de tafeltennis- en tafelvoetbaltafels of op het sportveld. De visser kan zijn hengeltje uitgooien, en de sportieveling kan een potje padellen op de padelbaan. Gezellig borrelen kan bij de bistro maar ook heerlijk lunchen of dineren op het terras. Geen zin aan koken? Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Verder op deze camping is er nog croissanterie.

Uitstapjes in de omgeving van deze camping in Trelevern

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze RCN Camping Port l'Epine Mobilhome type Cormoran 5-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Bezoek de prachtige Granit Rose rotsen, direct aan zee een gebied met roze rotsen, beslist een bezoek waard, bekijk het zeeaquarium in Tregastel en u zult de kinderen een plezier doen met een bezoek aan de dierentuin in Tregomeur. Ontdek ook de historische dorpjes in de buurt. Vraagt u bij de receptie naar informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze RCN Camping Port l'Epine Mobilhome type Cormoran 5-personen genieten van een super vakantie aan de Bretonse kust in Bretagne in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht