Vakantiehuis Strassen: Appartement type 4-personen

Plaats
Luxemburg (Strassen), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiehuis huren in Strassen, Luxemburg
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Appartement Chez Tony voor 4 personen te huur in Strassen, Luxemburg.

Appartement Chez Tony voor 2 tot 4-personen te huur in Strassen, Luxemburg. Appartement met gratis WiFi en parkeergelegenheid, op 6 km afstand van de stad Luxemburg.

In dit appartement Chez Tony Appartement type 4-personen heeft u de beschikking over het volgende; keuken met koelkast, magnetron, waterkoker, kookplaat, oven, broodrooster en koffiezetapparaat. Wasmachine, strijkijzer, en föhn. Familiekamer met 2-pers. bed en slapbank. Eigen badkamer en balkon. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Het appartement Chez Tony vlakbij Luxemburg

Dit appartement ligt op een afstand van 6 km van de prachtige stad Luxemburg, een ideale locatie voor een citytrip. Het appartement is volledig ingericht. Er is een gratis privé parkeergelegenheid. Op loopafstand zijn restaurants en een supermarkt.

Uitstapjes in de stad Luxemburg

In de omgeving kunt u als gast van dit appartement Chez Tony Appartement type 4-personen genieten van het stadsleven in Luxemburg. Bezoek de prachtige kathedraal Notre-Dame, maar ook de verschillende musea zijn de moeite waard. Bekijk de ondergrondse galerijen, de kazematten of het groothertogelijk paleis dat alleen in de zomer is opengesteld is voor publiek. Met de hop on hop off bus zijn alle bezienswaardigheden in de stad makkelijk te bereiken.

U kunt tijdens een verblijf in dit appartement Chez Tony Appartement type 4-personen genieten van een heerlijke stedentrip in Luxemburg! Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht