Vakantiehuis Sierksdorf: Bungalow Type H-zeezicht Leuchtrum 6-personen

Plaats
Oostzee - Rügen (Sierksdorf), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiehuis te huur in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fijne vakantiewoning voor 6 personen op HANSA-PARK am Meer in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland.

Direct aan de Oostzeekust gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland.
Gelegen naast het amusementspark HANSA-PARK.

Deze knusse HANSA-PARK Resort am Meer Bungalow type H-zeezicht Leuchturm 6-personen is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Op de begane grond een gezellige woonkamer met TV en open haard. Lekker tafelen in de open keuken met kookplaat, oven, filterkoffiezetapparaat, waterkoker en wasmachine. Badkamer met douche, toilet en sauna. Op de 1ste verdieping twee 2-persoons slaapkamers waarvan één met balkon en badkamer met ligbad. Op de bovenste verdieping een slaapgalerij voor 2 personen. Beneden nog een terras met tuinmeubilair.

Over dit vakantieresort direct aan de Oostzee

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn als u een verblijf reserveert in deze HANSA-PARK Resort am Meer Bungalow type H-zeezicht Leuchturm 6-personen. Op het resort kunt u bij het service point terecht voor leuke uitstapjes in de de buurt en er is voor de kinderen een sport- en speelveld. Verder is er op het resort een sauna en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het vlakbij gelegen Neustadt. Ook zijn daar voldoende mogelijkheden om lekker uit eten te gaan.

Wat is er te doen in de buurt van HANSA-PARK Resort am Meer

Als gast van deze HANSA-PARK Resort am Meer Bungalow type H-zeezicht Leuchturm 6-personen is een uitstapje naar het naastgelegen attractiepark HANSA-PARK beslist de moeite waard. Een fantastisch park en meer dan 125 attracties en diverse shows. Als het lekker weer is heerlijk met de kinderen naar het strand om zandkastelen te bouwen of schelpen te zoeken. Met de hanzestad Lübeck in de omgeving valt er altijd wel iets te beleven. Bezoek de historische binnenstad met de prachtige Marienkirche. Op zoek naar een souvenir voor de achterblijvers? U zult hier zeker slagen. Een bezoek aan de schitterde onderwaterwereld van het park Sea Life in Timmendorfer Strand zal voor de kinderen een geweldige belevenis zijn.

Heeft u al een verblijf geboekt op dit vakantieresort? Dan komt u uitgerust thuis van een heerlijke en relaxte vakantie. Wij heten u van harte welkom aan de Oostzee in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein in Duitsland. U bent van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht