Vakantiehuis Sierksdorf: Bungalow type F Muschel 6-personen

Plaats
Oostzee - Rügen (Sierksdorf), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiehuis te huur in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruime bungalow voor 6 personen HANSA-PARK Resort am Meer in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland.

Direct aan de Oostzeekust gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland.
Gelegen naast het amusementspark HANSA-PARK.

Deze geschakelde HANASA-PARK Resort am Meer Bungalow type F Muschel 6-personen is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. De open keuken op de begane grond is voorzien van een afwasmachine, oven, broodrooster, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Ook op de begane grond een 2-persoons slaapkamer en badkamer met wastafel, douche, toilet en traditionele sauna. De woonkamer op de 1ste verdieping heeft een gezellige uitstraling met tv en open haard en een prachtig uitzicht op zee. Ook op deze verdieping een 2-persoonsslaapkamer en badkamer met wastafel, ligbad, toilet en wasmachine. Op de slaapzolder nog een 2-persoons slaapgelegenheid. Deze bungalow heeft een terras en balkon.

Op dit vakantieresort HANSAPARK in Sierksdorf

Als gast van deze HANASA-PARK Resort am Meer Bungalow type F Muschel 6-personen bent u zo op het strand van Sierksdorf. Heerlijk met de kinderen zandkastelen bouwen of schelpen zoeken. In de omgeving zoals in Neustadt of Lübeck zijn voldoende restaurants en cafés. Ook het halen van een  souvenir voor de achterblijvers kunt u hier vast slagen. Voor de kinderen is er op het park een sport- en speelveld en u kunt zelf lekker genieten in de sauna.

Wat is er in de buurt dit vakantieresort te beleven

Het park ligt direct aan de Oostzee dus kunt u lekker ontspannen aan het water. Bij een verblijf op dit vakantieresort mag een bezoek aan het naast gelegen attractiepark HANSA-PARK niet ontbreken. Dit park heeft meer dan 125 attracties en prachtige shows. Ook een bezoek aan de prachtige hanzestad Lübeck met de historische binnenstad is zeker de moeite waard. Even sportief bezig zijn kan op de midgetgolfbaan bij Lykke Beach en voor de kinderen is een tripje naar Sea Life bij Timmendorfer Strand ook een leuk uitje. 

Samen genieten van de rust en ruimte in deze HANASA-PARK Resort am Meer Bungalow type F Muschel 6-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark aan de Oostzee kust in Duitsland. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht