Vakantiehuis Sierksdorf: Bungalow type B Seestern 4-personen

Plaats
Oostzee - Rügen (Sierksdorf), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiehuis te huur in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen bungalow voor 4 personen op HANSA-PARK Resort am Meer in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland.

Direct aan de Oostzeekust gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer in Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland.
Gelegen naast het amusementspark HANSA-PARK.

Deze vrijstaande HANASA-PARK Resort am Meer Bungalow type B Seestern 4-personen heeft als indeling: woonkamer met tv en open haard, open keuken met een oven, afwasmachine, toaster, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Ook op de begane grond een 2 pers. slaapkamer, aparte ruimte met een traditionele sauna en wasmachine. Op de bovenverdieping een galerij met twee 1-persoonsbedden. Deze 4-pers. bungalow heeft een terras met windscherm en de meeste van deze bungalow zijn direct aan de Oostzee gelegen.

Faciliteiten op dit Resort am Meer in Sierksdorf

Als gast van deze HANASA-PARK Resort am Meer Bungalow type B Seestern 4-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur direct gelegen aan de Oostzee. Het park ligt vlakbij het Sierksdorfstrand dus lekker met de kinderen pootje baden of zandkastelen bouwen. Voor de kinderen is er een sport- en speelveld en zelf kunt u heerlijk genieten in de sauna. Geen zin aan koken? Geen probleem, in het nabijgelegen Neustadt en in de stad Lübeck zijn voldoende restaurants en cafés.

De omgeving van dit HANSA-PARK Resort am Meer

Op dit mooie vakantiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten. De kinderen zult u zeker een plezier doen met een bezoek aan het attractiepark HANSA-PARK, samen een balletje slaan kan op de midgetgolfbaan bij Lykke Beach. Bezoek ook bij Timmendorfer Strand de prachtige onderwaterwereld van Sea Life.

Deze HANSA-PARK Resort am Meer Bungalow type B Seestern 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit fantastische resort HANSA-PARK Resort am Meer aan de Oostzee in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht