Vakantiehuis Sanem: Appartement type 4-personen

Plaats
Luxemburg (Sanem), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoning huren in Sanem, Luxemburg
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Appartement B@Home voor 4 personen te huur in Sanem, Luxemburg.

Appartement B@Home voor 4-personen te huur op 19 km afstand van  Luxemburg stad. Modern ingericht appartement, van alle gemakken voorzien.

In dit Appartement B@Home Sanem Luxemburg type 4-personen heeft u de beschikking over het volgende; woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, keuken met koelkast, magnetron, afwasmachine, kookplaat, oven, broodrooster,  koffiezetapparaat en waterkoker. Wasmachine, strijkijzer, en föhn. Twee slaapkamers. Eigen badkamer en balkon. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Het appartement B@Home in Sanem

Dit appartement ligt op een afstand van 19 km van de prachtige stad Luxemburg. Het appartement is volledig ingericht. Er is een gratis privé parkeergelegenheid. Op loopafstand zijn restaurants en een supermarkt.

Uitstapjes in de stad Luxemburg

In de omgeving kunt u als gast van dit Appartement B@Home Sanem Luxemburg type 4-personen genieten van de prachtige stad Luxemburg. Bezoek de prachtige kathedraal Notre-Dame, maar ook de verschillende musea zijn de moeite waard. Bekijk de ondergrondse galerijen, of het groothertogelijk paleis dat alleen in de zomer is opengesteld is voor publiek. Met de hop on hop off bus zijn alle bezienswaardigheden in de stad makkelijk te bereiken. Ook de mooie Duitse historische stad Trier is een bezoek waard!

U kunt tijdens een verblijf in dit Appartement B@Home Sanem Luxemburg type 4-personen genieten van een heerlijke vakantie  in het prachtige Luxemburg! Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht