Vakantiehuis Ruoms: Mobilhome type Vigne 6-personen

Plaats
Rhône-Alpen Ardèche (Ruoms), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Ruoms, Ardeche, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruime mobilhome voor 6 personen te huur op RCN Camping la Bastide in Ruoms, Ardeche, Frankrijk

Mooi gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op RCN Camping la Bastide en Ardeche in Ruoms, Ardeche in Frankrijk. Familiecamping midden in de natuur aan de rivier de Ardeche.

Deze ruime RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Vigne 6-personen heeft drie slaapkamers waarvan één met twee persoons bed. Ruime badkamer met wastafel, douche en apart toilet. De woonkamer heeft een zitbank en eethoek met vier stoelen. De keuken is voorzien van een afwasmachine, koelkast met vriesvak, magnetron, fluitketel en Nespresso apparaat. De mobilhome heeft airco. Het terras, half overdekt, heeft eettafel met zes tuinstoelen en twee  ligbedden. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis. Het plaatsen van een bijzettentje is mogelijk.

Over RCN Camping la Bastide en Ardeche in Ruoms

Als gast van deze RCN Camping RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Vigne 6-personen zijn er voldoende mogelijkheden voor een top vakantie. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Ze beleven ook veel plezier op de speeltoestellen, het speelveld en bij de tafeltennistafels. Er is een poolbiljart en een Jeu de Boulesbaan. Twee zwembaden met apart peuterbad. En roetsjen van de super waterglijbaan is ook enig! En natuurlijk het strandje direct aan de rivier de Ardeche. Heerlijk om even te zwemmen en te zonnen. Bij de broodverkoop zijn verse broodje voor het ontbijt verkrijgbaar en lekker lunchen en dineren kan bij de bistro met terras. Gezellig borrelen kan bij de bar met terras. Voor de snelle hap is er een snackbar.

Wat is er in de omgeving te doen in de Ardeche

In deze RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Vigne 6-personen zult u genieten van de prachtige omgeving in de Ardeche. Vanaf de camping kunt u een fijne kanotocht maken, ook is er verderop een paardenmanege waar een rit op een paard een optie is. of ontdek op de fiets de prachtige omgeving, fietsen zijn bij de receptie te huur. Neem een kijkje in het heerlijk geurrijke lavendel museum in St. Remeze, of bezoek de ondergrondse druipsteengroten. Kortom het gaat zeker een topvakantie worden! Wij heten u van harte welkom op deze prachtige camping in de Ardeche. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht