Vakantiehuis Ruoms: Mobilhome type Olivier type 6-personen

Plaats
Rhône-Alpen Ardèche (Ruoms), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Ruoms, Ardeche, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vrijstaande mobilhome voor 6 personen te huur op RCN Camping la Bastide en Ardeche in Ruoms, Ardeche, Frankrijk.

Mooi gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op RCN Camping la Bastide en Ardeche in Ruoms, Ardeche in Frankrijk. Familiecamping midden in de natuur aan de rivier de Ardeche.

Deze RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Olivier 6-personen heeft een zithoek en eethoek met 6 losse stoelen. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en Nespresso apparaat. Drie slaapkamers waarvan één met 2 persoons bed. Badkamer met wastafel, douche en gescheiden toilet. Half overdekt terras met eettafel, zes stoelen en twee ligbedden. Het is mogelijk om een extra bijzettentje te plaatsen. Huisdieren zijn toegestaan maar niet in alle accommodaties. Het gebruik van WiFi is gratis. Er is airco in deze mobilhome.

Faciliteiten RCN Camping la Bastide en Ardeche

Op deze prachtige locatie direct aan de rivier de Ardeche zult u genieten van een top vakantie. U kunt lekker zwemmen en zonnen aan het strand of bij één van de twee zwembaden. De kinderen roetsjen ondertussen van de glijbanen. Er is altijd wel iets te doen op dit park want het (Nederlands sprekend ) animatieteam organiseert leuke sport-, spel- en wateractiviteiten. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de speeltoestellen, bij de tafeltennistafels, of op het sport- of beachvolleybalveld. 
Er is een poolbiljart en Jeu de Boulesbaan. Gezellig borrelen kan bij het café en bij de bistro kunt u heerlijk lunchen of dineren op het terras. Geen zin aan koken? Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Verse broodjes voor het ontbijt zijn verkrijgbaar bij de broodverkoop.

Uitstapjes in de omgeving van deze camping in de Ardeche

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Olivier 6-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Als u van avontuur houdt, is het survivalpark even buiten het park een optie. Te paard of met de fiets, deze zijn op de camping te huur, of Quad kunt u de omgeving verkennen. Een kanotocht direct vanaf de camping is een optie maar bezoek ook de ondergrondse grotten of de historische kastelen. Ook de Pont d'Arc, brug over de Ardeche, mag niet ontbreken tijdens deze vakantie. Kortom voor iedereen is er wel iets te kiezen in de prachtige omgeving. Bij de receptie kunt u meer informatie krijgen over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Oliver 6-personen genieten van een onvergetelijke vakantie in het Franse Ardeche. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht