Vakantiehuis Ruoms: Mobilhome type Magnolia 4-personen

Plaats
Rhône-Alpen Ardèche (Ruoms), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Ruoms, Ardeche, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Gezellige mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping la Bastide en Ardeche, Ruoms, Ardeche, Frankrijk.

Mooi gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op RCN Camping la Bastide en Ardeche in Ruoms, Ardeche in Frankrijk. Familiecamping midden in de natuur aan de rivier de Ardeche.

Deze gezellige RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Magnolia 4-personen is modern ingericht met zit- en eethoek, keuken met 4-pits gaskookplaat, vaatwasmachine, combimagnetron, Nespresso apparaat en waterkoker. In de badkamer een wastafel, douche en gescheiden toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee persoons bed. Half overdekt terras met gasbarbecue, tuinmeubilair en twee ligstoelen. Deze mobilhome heeft airco. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis. Het is mogelijk om een bijzettentje te plaatsen.

RCN Camping la Bastide en Ardeche

Als gast van deze RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Magnolia 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Er zijn verschillende speeltoestellen, een voetbal- en beachvolleybalveld, Jeu de Boulesbanen, tafeltennistafels en een poolbiljart. Er is een zandstrand aan de Ardeche en vanaf de camping is het mogelijk om te kanovaren. Er zijn twee zwembaden waarvan één verwarmd en een apart peuterbad. Ook leuk om van één van de twee superglijbanen af te roetsjen. Lekker lunchen en dineren kan bij de bistro met terras, of even gezellig borrelen kan bij de bar. Verder op het park ook een snackbar en broodjesverkoop.

In de omgeving van deze camping in Ruoms

Is er voldoende te beleven in de naaste omgeving van deze camping. Er is een survivalpark en een paardenmanege in de buurt. Huur een fiets op de camping en bezoek de karakteristieke dorpjes in de omgeving, of breng een bezoek aan het heerlijk geurende lavendelmuseum in St. Remèze. De prachtige Pont d'Arc mag niet ontbreken tijdens een verblijf op deze camping, hier is een prachtig uitzichtpunt van de brug over de rivier de Ardèche. Voor de echte sportievelingen is het Adventure Camp een optie.

In deze RCN Camping la Bastide en Ardeche Mobilhome type Magnolia 4-personen zult u genieten van een heerlijke avontuurlijke vakantie aan de rivier de Ardeche in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht