Vakantiehuis Roodt-sur-Syre: type Appartement 3-personen

Plaats
Luxemburg (Roodt-Sur-Syre), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoning huren in Roodt-Sur-Syre, Luxemburg
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig appartement voor 3 personen te huur in Roodt-sur-Syre, Lu xemburg.

Appartement voor 3-personen te huur nabij Luxemburg stad. Stijlvol ingericht appartement en van alle gemakken voorzien.

Dit Appartement Restauberge Peitry type Appartement 3-personen is knus ingericht met woonkamer met flatscreen TV, slaapbank, slaapkamer, volledig ingerichte keuken met eethoek, koelkast, oven, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met wastafel, föhn, douche en toilet. Bij te reserveren een à-la-carte- of continentaal ontbijt. Bij de accommodatie kunt u gratis privé parkeren.

Het appartement Restauberge Peitry vlakbij Luxemburg stad

Dit appartement ligt op 15 km afstand van Luxemburg stad. Het complex heeft een restaurant, en roomservice. Het appartement is sfeervol ingericht.

Uitstapjes in de omgeving en naar de stad Luxemburg

In de omgeving kunt u als gast van dit Appartement Restauberge Peitry type Appartement 3-personen genieten van het stadsleven in Luxemburg. Bezoek de prachtige kathedraal Notre-Dame, maar ook de verschillende musea zijn de moeite waard. Bekijk de ondergrondse galerijen, of het groothertogelijk paleis dat alleen in de zomer is opengesteld is voor publiek. Met de hop on hop off bus zijn alle bezienswaardigheden in de stad makkelijk te bereiken.
Ook in de omgeving voldoende mogelijkheden, bezoek bijvoorbeeld de historische Duitse stad Trier, maar ook Echternach met de mooie ligging in de vallei van de Sûre is een bezoek waard.

U kunt tijdens een verblijf in dit Appartement Restauberge Peitry type Appartement 3-personen genieten van een heerlijke vakantie in het Luxemburgse landschap! Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht