Vakantiehuis Remich: Appartement type 4-personen

Plaats
Luxemburg (Erpeldange-Remich), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoning huren in Erpeldange-Remich, Luxemburg
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtig appartement te huur voor 4 personen in Erpeldange-Remich, Luxemburg.

Prachtig gelegen appartement voor 4-personen te huur in Erpeldange-Remich in Luxemburg. Appartement op 3 km afstand van de wijnstad Remich.

Dit Vakantiehuis Remich Appartement type 4-personen bevindt zich op de 1ste verdieping en heeft een ingerichte woonkamer zit- en eethoek, keuken compleet ingericht met vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Toilet. Twee slaapkamers. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Gezamenlijk gebruik van tuinmeubilair en BBQ.

Het appartement Remich

Deze vakantiewoning ligt midden in de natuur vlakbij het toeristische stadje Remich aan de Moezel. Vanuit het appartement uitzicht op de wijngaarden. De omgeving leent zich prima voor een mooie wandel- of fietstochten. In het stadje Remich zijn voldoende winkel mogelijkheden maar ook zwemmen, het maken van een boottocht en midgetgolfen is mogelijk.

Uitstapjes in de omgeving van Remich

In de omgeving kunt u als gast van dit Vakantiehuis Remich Appartement type 4-personen leuke uitstapjes maken. Het stadje is bekend van historische overblijfselen, er zijn proeflokalen voor wijn en prachtige uitzichtpunten en vele picknickgelegenheden direct aan de Moezel. Geniet van de rust en de ruimte in het prachtige landschap of bezoek de prachtige stad Luxemburg met de vele bezienswaardigheden en musea. Ook een dagje naar de historische stad Trier in Duitsland is een aanrader en beslist de moeite waard!

U kunt tijdens een verblijf in dit Vakantiehuis Remich Appartement type 4-personen genieten van de rust en ruimte in de prachtige natuur van Luxemburg! Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht