Vakantiehuis Nommern: Tent type Safari 5-personen

Plaats
Luxemburg (Nommern), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantietent huren in Nommern, Luxemburg
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Knusse tent voor 5 personen te huur op Country Camp Camping Nommerlayen in Nommern, Luxemburg

Middenin de natuur gelegen luxe vakantietenten voor 5-personen te huur op Country Camp camping Nommerlayen in Nommern, Luxemburg. Camping met binnen- en buitenzwembad en kinderfaciliteiten.

Deze volledig ingerichte Country Camp Camping Nommerlayen Tent type Safari 5-personen beschikt over een zithoek en eettafel. De keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Er zijn vijf één pers. bedden aanwezig. Terras voorzien van tuinmeubilair.

Country Camp Camping Nommerlayen

Deze familiecamping is perfect gelegen midden in een prachtig bosgebied. De camping beschikt over zwembaden zowel binnen als buiten. De kinderen zullen volop genieten, er is een speeltuin binnen en buiten, een trampoline, sportveld, tafeltennis, minigolf, Jeu de Boulesbaan. Een animatieteam organiseert, in de schoolvakanties, leuke knutselochtenden en sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Verder is er een restaurant, snackbar, pizzeria, winkel en bakkerij.

De omgeving van de camping

Als gast van deze Country Camp Camping Nommerlayen Tent type Safari 5-personen zijn er voldoende leuke uitstapjes in de omgeving te maken. De ligging leent zich uitstekend voor fijne wandel- en mountainbiketochten, fietsen zijn bij de receptie te huur. Breng een bezoek aan het kasteel in Vianden, neem de stoeltjeslift en geniet van het mooie uitzicht. Er zijn in de directe omgeving nog meer kastelen te bezoeken. De stad Luxemburg met zijn vele bezienswaardigheden is ook de moeite waard! Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze knusse Country Camp Camping Nommerlayen Tent type Safari 5-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Luxemburgse land. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht